Mapa Web Contacte English | Español
MCV, SA

L'empresa

MCV és una empresa creada a l’any 1982 amb la finalitat de desenvolupar, dissenyar i fabricar equips i sistemes relacionats amb el medi ambient.

En els seus inicis es va limitar a la producció d’equips manuals per a la captació de gasos i partícules en immissió, sense deixar de banda però, la investigació en el camp dels equips i tecnologia.

Això va permetre que a partir de 1986 s’iniciés la fabricació d’analitzadors i equips automàtics amb el desenvolupament de models i patents pròpies.

Actualment MCV disposa d’unes instal·lacions àmplies i funcionals a Collbató (Barcelona), al peu de l'autovia A-2, que permeten afrontar, a més de la producció d'equips en sèrie, qualsevol projecte de gran envergadura, com la construcció d’unitats mòbils, estacions de mesura per a xarxes automàtiques o radars meteorològics.


Àmbits d'actuació

L'activitat de MCV inclou diferens àmbits:

  • Contaminació atmosfèrica
  • Meteorologia
  • Aigües residuals

MCV disposa a les seves instal·lacions d’una estació completament equipada amb analitzadors automàtics i meteorologia, on els equips treballen en condicions reals de manera ininterrompuda i es sotmeten a tests continus de funcionament  i esgotament. Aquesta experiència acumulada es tradueix en un assessorament tècnic acurat i precís que dóna resposta als clients a través del Servei d'Assistència Tècnica.

En els darrers anys s'ha produït una especilització en els camps de la contaminació atmosfèrica i la meteorologia, i és precisament en aquests sectors on es concentren el 80% dels esforços de l'empresa, fet que la situa en una posició de lideratge dins del mercat nacional d'aquests sectors.

 


Les nostres instal·lacions

L'empresa es troba situada dins d'una propietat de 50.000 m2 dels quals n'hi ha 2.000 d'edificats que donen cabuda als diferents serveis.

Els mitjans tècnics de l'empresa s'organitzen per àrees com per exemple: taller de mecànica de precisió, taller d’electrònica, laboratori de disseny, laboratori de calibració, departament de desenvolupament d'aplicaciones informàtiques, departament d'assistència tècnica. L'empresa compta amb instal·lacions auxiliars com magatzems, secció d’embalatge i expedicions, etc.

El capital humà de l'empresa està format per un equip de 30 persones, la majoria amb formació tècnica especialitzada en els camps de l'electrònica, enginyeria, telecomunicacions, informàtica i mecànica.


Search  
© MCV, SA Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies