Mapa Web Contacte English | Español
MCV, SA

Laboratori de calibració

 

MCV disposa d’un Laboratori de Calibració acreditat per ENAC (Entidad Nacional de Acreditación), segons els criteris recollits en la norma UNE-EN ISO/IEC 17025 per a la realització de calibracions en l’àrea de FLUIDS-CABAL i l'àrea de QUÍMICA: CONCENTRACIÓ DE GASOS.

MCV disposa de la infrastructura, tècnica i humana, preparada per complir amb les exigències de l’esmentada norma per a la realització de calibracions amb un alt nivell de fiabilitat, així com el manteniment i millora d’un sistema de gestió de la qualitat que permet oferir el millor servei al client.
 
El Laboratori de Calibració compta amb una vintena de patrons amb traçabilitat a patrons nacionals i internacionals a través de la xarxa de Laboratoris de Calibració acreditats per ENAC o per organismes d'acreditació membres d'EA (European Cooperation for Accreditation). Al mateix temps, ha desenvolupat procediments de calibració específics per a cadascun dels camps de mesura.
 
 
 

 

 El Laboratori de Calibració de MCV disposa de l'acreditació d'ENAC amb número de registre 175/LC10.124, conforme als criteris recollits en la Norma UNE-EN ISO/IEC 17025:2005 (CGA-ENAC-LEC), per a la realització de les calibracions en l'àrea de:

- "Fluids-Cabal, categoria 0 (calibracions en laboratori permanent) i categoria 1 (calibracions in situ)"

- "Química: concentracions de gasos, categoria 0 (calibracions en laboratori permanent) i categoria 1 (calibracions in situ)".    

    

 

  

 

     


© MCV, SA Avís legal · Política de privacitat · Política de cookies